MMT inzet door vuurwerk ongeval Poolcirkel Krimpen aan den Lek

Krimpen aan den Lek, 3 januari 2012

Een jongen van 12 is op dinsdagmiddag zijn hand kwijt geraakt door een stuk vuurwerk. De jongen had samen met een leeftijdsgenootje vuurwerk gevonden en nam het mee naar huis. Daar ging door nog onbekende oorzaak het vuurwerk af waarna de jongen zijn hand miste. De gealarmeerde ambulance en lifeliner hebben de situatie gestabiliseerd en de jongen met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar het voorval.

Archieffoto: Edwin Kasteleijns

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 ben ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten doe ik sinds 2002. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Geboren in 1992 en zoals eerder gemeld: met fotografie begonnen in 2002. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten