Stormoverlast Lindendaal Gouderak

Gouderak, 3 januari 2012

Ook op de Lindendaal in Gouderak was het raak vandaag, hier kwamen dakpannen van een woning af zetten. De brandweer van Gouda assisteerde die van Gouderak met de autoladder waarna werd gezorgd dat er geen dakpannen meer konden wegwaaien.

Daarna kon de brandweer retour kazerne.

Het extreme weer had ook invloed op de kwaliteit van de foto’s, excuses hiervoor.

Foto’s: Rens de Haan

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 ben ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten doe ik sinds 2002. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Geboren in 1992 en zoals eerder gemeld: met fotografie begonnen in 2002. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie