Ravage na uit de bocht gevlogen auto aan de Molendijk in Waarder

Waarder, 8 januari 2012

Klokslag drie uur op zondag morgen werden ambulance en politie gealarmeerd voor een ongeval aan de Molendijk in Waarder. Ter plaatse bleek een auto met twee inzittenden uit de bocht te zijn gevlogen waarna deze enkele obstakels heeft geraakt voordat hij tot stilstand kwam. Meteen naast de weg werd een lantaarnpaal geraakt waarna hij doorschoot en op een boom klapte, daarna vloog het voertuig zo’n 40 meter over het fietspad en raakte opnieuw een boom waarna de auto tot stilstand kwam.

De bestuurder van de auto werd meegenomen naar het bureau, in eerste instantie zei hij geen klachten te hebben maar net voordat men op het bureau aankwam bleek de jongen zich toch niet helemaal goed te voelen waarna er ook een ambulance naar het politiebureau werd gestuurd. De tweede inzittende, tevens bijrijder werd door de eerste gealarmeerde ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Over de toestand van beide slachtoffers is niets bekend. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie bleek niet nodig omdat dit een éénzijdig ongeval betrof. De berger heeft het voertuig meegenomen waarna de rust wederkeerde.

Foto’s: Rens de Haan

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 ben ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten doe ik sinds 2002. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Geboren in 1992 en zoals eerder gemeld: met fotografie begonnen in 2002. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. Reeuwijk645

    Zo te zien mag de bijrijder van geluk spreken,dit had meer gevolgen kunnen hebben.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten