Aanrijding met letsel Jouberstraat Gouda

Gouda, 12 januari 2012

In Gouda werden vanmorgen de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding met letsel op de Jouberstraat. Ter plaatse was een auto op de Jouberstraat in kruising met de Sportlaan in botsing gekomen met een fiets.

De bestuurder van de fiets heeft daarbij letsel opgelopen en is ter plaatse aan zijn verwondingen geholpen. De politie zal onderzoeken hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Foto’s: Rens de Haan

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 ben ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten doe ik sinds 2002. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Geboren in 1992 en zoals eerder gemeld: met fotografie begonnen in 2002. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

6 Reacties

 1. Nelieke

  Het is mijn klasgenoot.
  We hadden hem gisteren nog even gebeld.
  Gelukkig gaat het goed met hem!

 2. Rosanne

  Dat van Ricardo is helemaal niet waar.
  wij rijden daar elke dag, als we naar school gaan.
  Je kan het al van ver zien of er een auto of iets anders aankomt.

 3. Marco van Bemmel

  Ricardo & Rossanne,

  Je kan het inderdaad al van ver zien of er een auto of ander verkeer aankomt.
  Alleen wat wel vaak gebeurd is dat verkeer vanaf de sportlaan, verkeer dat vanaf de kant van Stolwijk komt over het hoofd ziet en dat het net goed gaat of dus net niet.

  Marco

 4. wouter

  Ik ben heel blij dat hij vrijdag weer even op school kwam kijken
  We schrokken wel heel erg hoor toen we het hoorden.

 5. bastiaan verduijn

  Ik kreeg het ongeluk en
  ik zat in de ambulance (foto 1 en 2)maar ik ben niet naar het ziekenhuis gebracht.
  5 hechtingen en schaafwonden wat niet heel veel pijn doet heb ik van het ongeluk overgehouden.
  en het is best wel een gevaarlijk kruispunt en de gemeente met een paar scholen willen dat veranderen

  bastiaan

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten