Middel duikalarm voor persoon te water Wachtelstraat Gouda

Gouda, 14 Januari 2012

Vanavond rond half elf werd de brandweer van Gouda opgeroepen voor een persoon te water aan de Wachtelstraat in deze plaats. Tien minuten later werden ook de duikers van Capelle aan den IJssel opgeroepen met de opschaling ‘middel duikalarm’.

Ter plaatse lag er een fiets op het fietspad, waarop de brandweer, ambulance en de politie zijn ingelicht. De brandweer is met een aantal duikers aan het zoeken geweest, maar heeft niemand aangetroffen, waarna alles weer werd ingepakt en men retour kon. Wat er precies gebeurd is, is nog niet bekend; de politie zal hier zo nodig onderzoek naar doen.

Foto’s: Rens de Haan, Mart Beerens & Rob de Jong

Video: Guido van Waas

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 ben ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten doe ik sinds 2002. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Geboren in 1992 en zoals eerder gemeld: met fotografie begonnen in 2002. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

4 Reacties

  1. iamtheoneandonly84

    mooie video jongens!!

    jullie gaan 112bollenstreek met grote stappen voorbij!!!!

    keep up the good work

  2. Martijn Prinsheem

    @dennis: Daar varen geen boten? Ik zie daar gewoon een bootje liggen! Hoe is die daar dan gekomen?

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten