Aanrijding met letsel Sportlaan Gouda

Gouda, 18 januari 2012

Eveneens op woensdagmorgen werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding met letsel op de Sportlaan in Gouda. Er zou op de kruising met de Nansenstraat een fietser zijn aangereden door een auto.

Het aanwezige ambulancepersoneel ontfermde zich over de fietser waarna de politie zich kon concentreren op de oorzaak van het incident.

Foto’s: Rens de Haan

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, fotograaf en voormalig eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten doe ik sinds 2002. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik woon in Gouda en was met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Geboren in 1992 en zoals eerder gemeld: met fotografie begonnen in 2002. In 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na 15 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

2 Reacties

  1. Remco F. Gerritsen

    Zelf ook ter plaatse geweest. Jullie niet gezien. Dus vast te laat geweest. Men ging ook net weg. Hopen maar dat het goed komt met de fietser.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten