Ongeval A12 Waddinxveen

Waddinxveen, 18 januari 2012

Op woensdag morgen worden de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding met letsel op de A12 bij Waddinxveen.

Ter plaatse had er een aanrijding plaatsgevonden tussen één of meerdere voertuigen. Het letsel van de/het slachtoffer(s) is onbekend.

Foto’s: Rens de Haan

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 ben ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten doe ik sinds 2002. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Geboren in 1992 en zoals eerder gemeld: met fotografie begonnen in 2002. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

5 Reacties

 1. Remco F. Gerritsen

  Interessant hoe de ene baan compleet leeg lijk te zijn (waar de ongeluk is) en de andere een lange file lijkt te staan:O Zie geen ambulance staan, die was toch ook geallarmeerd?

 2. Rens de Haan

  Beste B.

  Er was slechts één rijbaan afgesloten!

  Met vriendelijke groet,

  Rens de Haan
  Webmaster 112HM.nl

 3. hoi

  betrof een voorwerp dat was geraakt door voertuig 1 ( lekke band en scheur in het voertuig) vervolgens reden voertuig 2 en 3 ook over dit stuk heen waardoor ook zij een lekke band hadden. De ambulance is gepiept voor voertuig 4. Het stuk is waarschijnlijk door voertuig 3 omhoog gegaan en door de voorruit van voertuig 4 gegaan. Deze persoon is met arm letsel afgevoerd met de ambu. Op de foto is alleen voertuig 1 2 en 3 te zien. Voertuig vier stond 200 meter eerder op de a 12 ( net na het gouwe aquaduct)

 4. Ik

  Het betrof een ijzeren plaat afkomstig van een vrachtwagen die dwars door de voorruit van voertuig 4 is gegaan (plaat is gaan ‘vliegen’ nadat voertuig 3 hier overheen is gereden). Slachtoffer heeft geluk gehad, is met armletsel afgevoerd en heeft het ziekenhuis gisteren gelukkig kunnen verlaten.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten