Voertuig rijdt van dijk en komt net voor het water tot stilstand Lekdijk Bergambacht

Bergambacht, 21 januari 2012

Zaterdagmiddag werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een voertuig te water aan de Opperduit in Lekkerkerk. Ter plaatse bleek het om de Lekdijk in Bergambacht te gaan, het verlengde van de Opperduit. Ook het voertuig bleek net niet in het water te liggen maar net daarvoor tot stilstand te zijn gekomen.

De brandweer werd afgemeld en de ter plaatse gekomen ambulances hebben de bestuurster niet mee hoeven nemen, zij kwam met de schrik vrij. Zelf vertelt ze dat ze in de berm kwam, de macht over het stuur verloor en toen van de dijk af reed. Wonder boven wonder is het voertuig niet gekanteld op de zeer steile dijk maar bleef hij op vier wielen, daarnaast heeft de bestuurster nog meer geluk gehad doordat de auto net voor de waterkant tot stilstand kwam. De berger heeft het voertuig naar boven getakeld en afgevoerd.

Foto’s: Rens de Haan

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 ben ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten doe ik sinds 2002. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Geboren in 1992 en zoals eerder gemeld: met fotografie begonnen in 2002. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten