Uitslaande brand in schuur Fransekade Bergambacht

Bergambacht, 5 februari 2012

De brandweer van Bergambacht, Schoonhoven en Gouda werd vannacht gealarmeerd voor een brand in een agrarisch bedrijf aan de Fransekade. Ter plaatse woedde er een uitslaande brand in een flinke schuur. Bij de schuur stond geen woning en wat er in de schuur stond is onduidelijk.

De brandweer had het vuur na een half uur onder controle dan wel nagenoeg uit. Even later is de OvD nog gealarmeerd om ook even een kijkje te nemen. Nadat de brand echt uit was kon men retour kazerne, vanaf dan nam de politie het over.

Foto’s: Rens de Haan, Mart Beerens & Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 ben ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten doe ik sinds 2002. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Geboren in 1992 en zoals eerder gemeld: met fotografie begonnen in 2002. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten