Winterse middelbrand in zomerhuis ‘s-Gravenbroekseweg Reeuwijk

Reeuwijk, 5 februari 2012

In Reeuwijk werd aan het begin van de zondagavond een schoorsteenbrand gemeld op de ‘s-Gravenbroekseweg. Het zou gaan om een zomerhuis achter in de tuin bij een aanwonende van de straat. Doordat het zomerhuis voornamelijk uit hout bestond sloeg de schoorsteenbrand al snel over naar het dak. De brandweer schaalde even later op naar middelbrand.

De bluswerkzaamheden werden bemoeilijkt door ijs in de straalpijpen. De brandweer kon niet voorkomen dat er flinke schade ontstond aan het pand. Het duurde geruime tijd voordat de brand echt uit was. De bewoners hebben het pand veilig kunnen verlaten.

Foto’s: Rens de Haan & Johan Boereboom

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 ben ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten doe ik sinds 2002. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Geboren in 1992 en zoals eerder gemeld: met fotografie begonnen in 2002. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

6 Reacties

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten