Zeer grote brand in snackbar De Platvis aan het Kennedyplein Nieuwkoop

Nieuwkoop, 10 februari 2012

Vanmiddag is er een zeer grote brand in snackbar De Platvis aan het Kennedyplein in Nieuwkoop uitgebroken. De brandweer rukte uit met groot materieel en schaalde op naar GRIP 1. Het hele centrum van Nieuwkoop werd afgesloten door de vele politie mensen, ook aanwezig daar. Daarnaast waren er meerdere voertuigen van de RAD ter plaatse gekomen.

Alle woningen die in de buurt staan werden ontruimd. De bewoners werden opgevangen in een bibliotheek die daar op korte afstand vandaan is. Zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. Ook de oorzaak is nog onbekend.

Foto’s: Manon Schutter, Petra Schutter, Casper van der Hoek & Vincent Witteman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 ben ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten doe ik sinds 2002. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Geboren in 1992 en zoals eerder gemeld: met fotografie begonnen in 2002. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

2 Reacties

 1. Rens de Haan

  Beste Sjaak,

  Een zeer grote brand wordt niet alleen afgekondigd wanneer het publiek genoeg vlammen ziet 😉

  Met vriendelijke groet,

  Rens de Haan
  Webmaster 112HM.nl

Geef een reactie