Duikers zoeken naar mogelijk vermist persoon Krugerlaan Gouda

Gouda, 14 februari 2012

In Gouda werd vandaag de brandweer gealarmeerd voor het assisteren van de politie op de Krugerlaan. Ter plaatse bleek er een dames handtas in cq. op het ijs te liggen.

De brandweer heeft door middel van een kettingzaag het ijs open gezaagd en voetje voor voetje zijn de duikers door de sloot gegaan. Uiteindelijk hebben de mannen nog een ram van de politie gebruikt om het ijs te breken. Na een uurtje zoeken bleek er naast de handtas niets meer te liggen en werd de Krugerlaan weer vrijgegeven.

Foto’s: Rens de Haan

image

image

image

image

image

image

image

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 ben ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten doe ik sinds 2002. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Geboren in 1992 en zoals eerder gemeld: met fotografie begonnen in 2002. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie