Bus op zijn kant na ongeval A20 Moordrecht

Moordrecht, 9 maart 2012

De Hulpdiensten uit Moordrecht en omgeving werden vanavond gealarmeerd voor een ongeval op de A20 in deze zelfde plaats. Ter plaatse was een busje door nog onbekende oorzaak gaan tollen op zijn kant terecht gekomen.

De hulpdiensten hebben het slachtoffer geholpen het voertuig te verlaten waarna hij in de ambulance terecht kwam.

Het slachtoffer is na dit eenzijdige ongeval afgevoerd naar het ziekenhuis en de politie doet onderzoek naar de toedracht.

Foto’s: Rens de Haan

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 ben ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten doe ik sinds 2002. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Geboren in 1992 en zoals eerder gemeld: met fotografie begonnen in 2002. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie