Kentekenplaten vastzetten

Alphen aan den Rijn, 16 maart 2012

Alphenaren konden vandaag gratis hun kentekenplaten laten vastzetten zodat deze niet gestolen of verloren kunnen worden.

De aktie was op touw gezet door de politie, het Groene Hart College, de RDW en Rijsbergen automaterialen. De studenten voertuigentechniek van het Groene Hart College zetten de platen onder toeziend oog van het RDW en de politie voor u vast. Een kentekenplaat laten popnagelen kan nog tot vanmiddag 16.00 bij winkelcentrum Herenhof. Neemt u wel uw kentekenbewijs van de auto of scooter mee want deze zal eerst worden gecontroleerd alvorens de plaat wordt vastgezet. Ook wordt naar het chassisnummer, wat op het kentekenbewijs staat, gekeken of dit hetzelfde is wat in de auto staat.
Ook uw fotograaf heeft zijn platen laten vastzetten.

Foto’s Edwin Kasteleijns¬†

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

3 Reacties

Geef een reactie