HERHALING: Domeinnaam 112Hollandsmidden.nl voor onbepaalde tijd uit de lucht

Beste Bezoeker,

Om onderhouds-reden is onze domeinnaam 112HollandsMidden voor nog onbepaalde tijd uit de lucht. Uiteraard zijn wij gewoon te bereiken via onze andere domeinnamen met o.a. 112HM.nl . Dit betekent dat mails die verzonden worden naar bijvoorbeeld contact@112hollandsmidden.nl ook niet aankomen. Wanneer u een mail aan ons wilt zenden kan dit naar bijvoorbeeld: Info@112hm.nl of als u een fotograaf/webmaster wilt mailen kan dit naar: CaspervdHoek@112hm.nl, Rensdehaan@112hm.nl, Robdejong@112hm.nl etc. Overige contact gegevens vind u op de contact pagina.

Na wat onderhoud hopen wij ook de domeinnaam 112hollandsmidden.nl weer online te hebben.

De website ondervindt hier voor de rest geen last van en kan gewoon bezocht blijven worden.

Let op: E-mails die de afgelopen 15 dagen zijn verstuurd naar een account dat eindigt op @112HollandsMidden.nl zijn dus mogelijk NIET aangekomen.

Excuses voor het ongemak.

 

Met vriendelijke groet,

Team 112HM

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 ben ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten doe ik sinds 2002. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Geboren in 1992 en zoals eerder gemeld: met fotografie begonnen in 2002. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten