Brand in slaapkamer Willem de Zwijgerstraat Ouderkerk aan den IJssel

Ouderkerk aan den IJssel, 19 april 2012

In Ouderkerk a/d IJssel werd de brandweer vanavond gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Willem de Zwijgerstraat. Ter plaatse kwam er flink wat rook uit een woning. Er bleek een brand te zijn in een slaapkamer welke was veroorzaakt door de zon, welke fel scheen in een spiegel waardoor een bureaustoel begon te branden.

De brandweer heeft de brand snel geblust. Daarna werd de woning geventileerd.

Foto’s: Rens de Haan & Wesley Littel

 


 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 ben ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten doe ik sinds 2002. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Geboren in 1992 en zoals eerder gemeld: met fotografie begonnen in 2002. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

Geef een reactie