Auto vliegt uit de bocht en ramt bomen, Fluwelensingel Gouda

Gouda, 1 mei 2012

In Gouda werden politie en ambulance vannacht gealarmeerd voor een éénzijdig ongeval aan de Fluwelensingel. Ter plaatse was een voertuig uit de bocht gevlogen en ramde achtereenvolgens een verkeersbord, een boom, een elektriciteitskastje, nog een verkeersbord, weer een boom en kwam daarna op het randje van de kant die het vaste land met het water verbind tot stilstand.

De bestuurder kwam er wonder boven wonder zonder verwondingen vanaf. De auto, welke uit maart van dit jaar kwam moest helaas na een kleine twee maanden leven als verloren worden beschouwd. De politie heeft de zaak in onderzoek, de toedracht is nog onbekend.

Foto’s: Rens de Haan

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 ben ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten doe ik sinds 2002. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Geboren in 1992 en zoals eerder gemeld: met fotografie begonnen in 2002. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

8 Reacties

 1. Ricardo

  Toevallig een prius? Daar hoor je vaak van dat ze ineens onbestuurbaar worden

 2. Rens de Haan

  Beste Ricardo,

  Het was geen Prius en ik heb er ook nog nooit van gehoord dat super nieuwe auto’s als deze ineens onbestuurbaar worden!

  Met vriendelijke groet,

  Rens de Haan
  112HM.nl

 3. Alfredoww

  De bestuurder is mijn broertje waarvan ik de naam hier niet ga zeggen, maar hij is er goed onder gebleven. Wat lichte schrammen en een flinke hoofdpijn.

 4. Anja

  okee, nou dan heeft hij heel veel geluk gehad je zou anders denken als je zo naar de auto kijkt veel succes verder met alles!

 5. henkie

  op deze leeftijd volgens is dat 20/21 jaar dan zoiets al doen Ik zou zeggen voor een EMA/rijbevoegdheid kwijt en zwaar je theorie nog eens goed door nemen want volgens mij mag een beginnende bestuurder maar 0.2 op hebben Maximaal dan maar een Echte bob is 0% op kan je niet echt in deze situatie zeggen
  En Pik je heb echt een Engeltje op je schouders ik zou zeggen leer hiervan en drink gewoon niet meer.

  Laters

Geef een reactie