Amazone valt van paard “ambulance raakt verzakt” Bodegraven

Bodegraven, 13 mei 2012

Op zondagmiddag vond er rond 16.00 uur een ongeval plaats op de zandvlakte van de nieuwbouwwijk Weideveld. Een amazone reed hier met haar paard en maakte een ongelukkige val van haar paard. Het slachtoffer is door een passant gestabiliseerd. Het overbrengen naar het ziekenhuis ging niet zonder slag of stoot want de ambulance was namelijk op de heenweg in het zand weggezakt.

De brandweer is hierna ter plaatse gekomen om de ongelukkige vrouw en ambulancepersoneel te helpen. Met vereende krachten en een lier is de ambulance na een kleine 30 minuten uit het zand getrokken. Het slachtoffer is hierna met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s: Pancras Kuipers

Video: Pancras Kuipers 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 ben ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten doe ik sinds 2002. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Geboren in 1992 en zoals eerder gemeld: met fotografie begonnen in 2002. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten