Jaarlijkse poldersurvival veiligheidsregio Hollands Midden

Hollands Midden, 15 mei 2012

Vandaag werd de jaarlijkse poldersurvival voor brandweer, politie, ambulance, GHZ, en MMT weer gehouden. 19samengestelde teams van verschillende hulporganisaties kwamen bij één om de strijd met elkaar aan te gaan. Er waren weer 12 verschillende plekken gereserveerd waar leuke, moeilijke en uitdagende opdrachten klaar stonden.

Zo fietsten alle blauwe teams van post één naar twee… tot en met twaalf, en de groene teams deden dit in tegenovergestelde richting. Zo kreeg men weer heel wat plekken te zien vandaag. Zo waren er posten in Stolwijk, Haastrecht, Driebruggen, Reeuwijk / Bodegraven & Gouda.

Er moesten bijvoorbeeld weer vlotten gebouwd worden en reddend zwemen, al kwam er van dat redden weinig terecht. Zo waren er een 12 tal leuke spellen en opdrachten.

Bij elke opdrachten werden er punten verzameld en aan het einde van de dag werden de punten opgeteld en die moesten tot een winnaar komen.

Brandweer Stolwijk ging er uiteindelijk vandoor met de eerste plaats, gefeliciteerd mannen!

 

De Teams die vandaag meededen:

Team Blauw:                              Team Groen:

Politie Zuidplas,                        Politie Gouda 2,

SIGMA,                                        Brandweer Hillegom,

Ambulance Leiden,                 GHZ – SEH,

Planvorming Brw HM,             MMT,

Politie Alphen a/d Rijn 1,        Politie Nieuwkoop,

GHZ – IC,                                   Politie Alphen a/d Rijn 2,

Brw Krimpen ad Lek,               Ambulance Alphen a/d Rijn,

Brw Ouderkerk a/d IJssel,     Brw Bergambacht,

Politie Gouda 1,                       Brw Stolwijk,

Brw Waddinxveen                    Ambulance Gouda

 

Nadat al deze teams de opdrachten hadden doorlopen stond er een lekkere BBQ te wachten, Iedereen genoot van een hapje en een drankje waarna de prijsuitreiking volgde. Brandweer Stolwijk kwam op nummer één, Brandweer Bergambacht op twee.

 

Wij willen bij deze de organisatie bedanken voor de uitnodiging om aan dit evenement mee te mogen werken.

Foto’s: Mart Beerens, Rens de Haan, Rob de Jong & Robert van der Slikke

Video: Rens de Haan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 ben ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten doe ik sinds 2002. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Geboren in 1992 en zoals eerder gemeld: met fotografie begonnen in 2002. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie