Middelbrand (stro) Margrietenlaan Hillegom

Hillegom, 19 mei 2012

Zaterdagmiddag om 15:57 uur werd blusgroep 3 van de Hillegomse brandweer opgeroepen, vanwege een buitenbrand. Na zo’n 25 minuten werd opgeschaald naar middelbrand en kwamen de tweede TAS en de OVD ter plaatse.

I.v.m. de hevige rookontwikkeling werd de Margrietenlaan door de politie voor al het verkeer komende uit Hillegom geheel afgezet. Automobilisten komend vanuit Vogelenzang konden via de Nieuweweg hun weg vervolgen. Voor het verkeer was het te gevaarlijk geworden, omdat je geen hand voor ogen kon zien. Tegen 17:00 uur was de brand van het stro aardig onder controle.

Verslag en foto’s: Eugene Wittenberg


Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie