Auto ramt winkelpui en rijdt winkel binnen, Kamperingweg Gouda

Gouda, 7 juni 2012

Foutje bedankt, dat moet de winkeleigenaar van de Beterbed in Gouda vandaag wel even gedacht hebben nadat een automobilist met haar auto de winkel binnen reed. De hulpdiensten werden gealarmeerd voor een beknelling aan de Kamperingweg. Ter plaatse bleek er gelukkig niemand bekneld en kon de bestuurster na controle in de ambulance weer op eigen benen verder. De winkelruit daarin tegen was totaal vernield.

Ook goederen die in de winkel stonden waren kapot of geraakt. De auto was ook dusdanig beschadigd dat deze moest worden afgevoerd door een berger.

Hoe dit ongeval kon gebeuren is onbekend.

Foto’s: Rens de Haan

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 ben ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten doe ik sinds 2002. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Geboren in 1992 en zoals eerder gemeld: met fotografie begonnen in 2002. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

2 Reacties

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten