Eenzijding ongeval Provincialeweg West – N228 Haastrecht

Haastrecht, 18 juni 2012

Net na middernacht werden ambulance en politie gealarmeerd voor een ongeval op de Provincialeweg West N228 bij Haastrecht. Ter plaatse bleek een auto een paar paaltjes te hebben geraakt waarna hij naast de weg belandde.

De gealarmeerde ambulance heeft bij één persoon een controle uitgevoerd maar kon uiteindelijk zonder slachtoffer retour.

Al een kilometer voor het ongeval lagen paaltjes op de weg die door een auto geraakt waren en daarbij lag een buitenspiegel, dit was een spiegel die de auto miste. De politie vermoedt dat de bestuurder onder invloed was van alcohol.

De mobiele eenheid stond vlakbij het ongeval paraat voor de wedstrijd tussen Nederland en Portugal. Omdat het in de binnenstad van Gouda rustig bleef en men niet in actie hoefde te komen kon men als eerste ter plaatse zijn op de ongevalslocatie. De meldkamer heeft toen besloten de ME naar het ongeval te sturen.

Het voertuig is weggesleept door een berger en de bestuurder is aangehouden en afgevoerd naar het politie bureau. De bijrijder mocht zijn weg lopend vervolgen.

Foto’s: Rens de Haan

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 ben ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten doe ik sinds 2002. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Geboren in 1992 en zoals eerder gemeld: met fotografie begonnen in 2002. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten