Capelle aan den IJssel, 4 juli 2012

Op woensdagavond heeft er een zeer ernstig ongeval plaatsgevonden op de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel. Hierbij is één persoon om het leven gekomen.

Het ongeval is gebeurd thv. de praxis. Het MMT, de brandweer, politie en twee ambulance’s kwamen ter plaatse, maar reanimatie door ambulance, MMT en omstanders mocht niet baten. De 22-jarige jongen is overleden op de plek van het ongeval. De VOA onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Michael de Man

Item later geplaatst in verband met de ernst van het ongeval.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meld een fout »

10 reacties op “Dodelijk ongeval Hoofdweg Capelle aan den IJssel”

 • Annette zegt:

  Zo heel triest is dit, Kwam van gezellige avond uit de stad is alles afgesloten, hoor je dit.

 • Jason zegt:

  50 km weg? Want dan is de afstand tussen slachtoffer en waar de auto is gestopt, plus de schade aan de auto, indicatief over de snelheid waarmee is gereden.

 • Willem zegt:

  Gaan ze nu eindelijk eens controleren op dit kruispunt?
  Het door rood licht rijden is hier schering en inslag. Ik gebruik dit kruispunt enkele keren per week als ik op de fiets naar de sportschool ga en er gaat geen week voorbij of er rijdt er wel weer een door rood met een noodgang.

 • waddinxvener zegt:

  condoleances aan de betrokkenen.

  het verbaast mij zelf nog enigzins dat er nog weinig gebeurd op deze 2x 2 baans weg. Mensen gokken op een groene golf van de 6 verkeerslichten die achter elkaar staan (dit lukt niet met 50 maar met 70 wel). daarnaast word er met grote regelmaat door rood gereden en niet met geringe snelheid.

 • Capellenaar zegt:

  Wens de nabestaande veel sterkte en kracht toe.

  En er gaan al verhalen dat de inzittende omstanders hebben bedreigd als ze zouden zeggen dat ze harder reden dan 100 kilometer per uur.

  Hopelijk krijgt de bestuurder doodslag aangerekend. Of weet men ook in deze niet wie er heeft gereden, zoals enkele weken terug met een scooter is gebeurd en worden deze lieden vrij gesproken.

 • Hugo Jan zegt:

  Heel triest dat dit is gebeurd en dat met een jonge van nog maar 22jaar.
  Er zou gespeculeerd worden over een straat race. En natuurlijk reed deze auto dus harder dan daar is toegestaan anders krijg je niet zo’n gigantische deuk in een auto van een fietser.
  Sterkte toegewenst aan zijn familie en vrienden.

 • Peter zegt:

  Inzittenden mensen bedreigen, niet weten wie er gereden heeft? De hoogste straf voor dit soort gasten. Het zou je kind maar wezen!

 • Inez zegt:

  Hoop dat deze bestuurder nooit meer mag rijden!! En een flinke straf. Verschrikkelijk voor deze jongen om zo aan je eind te komen. Veel sterkte voor de nabestaanden.

 • Patrick zegt:

  Heel veel sterkte er mee in de toekomst voor de ouders en familie hoop dat de straf erg hoog zal zijn voor de bestuurders

 • Freek zegt:

  Allereerst mijn medeleven met de familie van het slachtoffer . Ik rij hier dagelijks en er is geen of bijna nooit
  controle op snelheid en rood licht.

Plaats een reactie
Zoeken naar berichten
@112HM twitter