Brand in stroopwafelfabriek Oostpolderweg Moordrecht

Moordrecht, 7 juli 2012

Op zaterdagmiddag werden de brandweer van Moordrecht en Gouda gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Dorpsstraat in Moordrecht. Aan dat adres zit een banketbakkerij. Toen de brandweer ter plaatse kwam, bleek hier echter geen brand te zijn. De brand bleek te zijn bij een stroopwafelfabriek, twee straten verder aan de Oostpolderweg.

Toen de brandweer eenmaal ter plaatse was, bleek de brand te woeden in een afvoerkanaal. De medewerkers van de fabriek hadden de brand gedeeltelijk al geblust, maar het kanaal zelf stond nog in brand, hierop werd de autoladder van Gouda gealarmeerd. Op het dak heeft men de brand in het afvoerkanaal kunnen behandelen als een schoorsteenbrand waarna de klus snel geklaard was. Nog enkele controles en men kon retour kazerne.

Foto’s: Rens de Haan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 ben ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten doe ik sinds 2002. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Geboren in 1992 en zoals eerder gemeld: met fotografie begonnen in 2002. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten