Ongeval tussen drie voertuigen A12 Waddinxveen

Waddinxveen, 24 juli 2012

Net na de ochtendspits van dinsdag is er een ongeluk gebeurd op de A12 nabij knooppunt Gouwe. Hierbij waren drie auto’s betrokken.

In eerste instantie werd de gehele rijbaan geblokkeerd, maar door een voertuig te verplaatsen kon toch één rijstrook gebruikt worden om op die manier de A20 richting Rotterdam op te kunnen. Het is onbekend of de gealarmeerde ambulance iemand heeft moeten vervoeren naar het ziekenhuis, evenals de toedracht. Door het ongeval ontstond er een file met ongeveer een kwartier vertraging.

Foto’s: Rens de Haan

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 ben ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten doe ik sinds 2002. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Geboren in 1992 en zoals eerder gemeld: met fotografie begonnen in 2002. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten