Melding winkelbrand MCD Driewegplein Gouda

Gouda, 1 augustus 2012

Na de loze brandmelding eerder deze nacht, werd brandweer Gouda zo’n vier uur later opnieuw gealarmeerd. Dit maal was de melding een gebouwbrand winkel aan het Driewegplein. Het zou hier gaan om de supermarkt MCD. Ter plaatse is de blusploeg samen met de bevelvoerder op onderzoek uit gegaan.

Al snel was ook de sleutelhouder van het pand aanwezig waarna men naar binnen kon. De winkel is van voor tot achter gecontroleerd met behulp van een warmtebeeldcamera, maar brand werd niet geconstateerd. Na overleg met de meldkamer kon de brandweer retour. Wat exact de reden is geweest van het alarmeren van de brandweer is voor ons onbekend.

Foto’s: Rens de Haan

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 ben ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten doe ik sinds 2002. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Geboren in 1992 en zoals eerder gemeld: met fotografie begonnen in 2002. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie