Brandstichting in leegstaand flatgebouw Wiardi Beckmanstraat Gouda

Gouda, 10 augustus 2012

Brandweer en politie in Gouda werden vanavond gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Wiardi Beckmanstraat. Ter plaatse kon de politie het vuurtje al snel doven en goot de brandweer er nog een emmer water achteraan.

In een leegstaand flatgebouw was in de onderste woning het tapijt in brand gestoken, maar erger kon worden voorkomen door snel ingrijpen.

Brandweer en politie konden al snel weer retour.

Foto’s: Rens de Haan & Wim Slagers

 

 

 


 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 ben ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten doe ik sinds 2002. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Geboren in 1992 en zoals eerder gemeld: met fotografie begonnen in 2002. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

2 Reacties

  1. Remco F. Gerritsen

    Gelukkig kon erger worden voorkomen. Hoorde dat die flats aldaar asbest bevatte. Klopt dit?

    Mooie foto’s.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten