Kettingbotsing A12 afslag Reeuwijk

Reeuwijk, 16 augustus 2012

Even na zes uur donderdagavond werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de A12 bij Reeuwijk. Een vrachtwagenchauffeur heeft door nog onbekende reden niet op tijd kunnen remmen voor een file en reed op zijn voorganger in, deze botste weer op zijn voorganger en zo ging dat bij nog drie voertuigen waardoor in totaal zes auto’s betrokken waren.

Het personeel van een gealarmeerde ambulance heeft meerdere personen nagekeken, maar uiteindelijk hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. Twee auto’s waren total loss. Alle betrokken voertuigen zijn door de berger afgevoerd. De trailer van de vrachtwagen is door een toegesnelde collega aangekoppeld en meegenomen.

Het ongeval zorgde voor een zeer lange file in de avondspits, de file liep door op de A20 uit Rotterdam en de A12 uit den Haag. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

Foto’s: Rens de Haan

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 ben ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten doe ik sinds 2002. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Geboren in 1992 en zoals eerder gemeld: met fotografie begonnen in 2002. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten