Aanmelden als 112HM medewerker

Beste bezoeker,

Wij zijn hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor 112HM, voornamelijk fotografen. Door heel Hollands Midden kunnen wij fotografen extra gebruiken, maar voornamelijk de gebieden Duin- en Bollenstreek,  Leiden, Alphen aan den Rijn & Krimpenerwaard.

Lijkt het jou leuk om als fotograaf voor ons aan de slag te gaan? Lees dan snel ons nieuwe kopje: Aanmelden als 112HM medewerker . Hier leggen wij alles uit met betrekking tot het aanmelden als medewerker bij ons.

Wij zien jou graag terug bij ons in het team!

Namens het hele 112HM team.

Bezoek ook onze Twitter & Facebook.

Overige & nieuwe berichten kunt u voorlopig vinden onder dit bericht.

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 ben ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten doe ik sinds 2002. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Geboren in 1992 en zoals eerder gemeld: met fotografie begonnen in 2002. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten