Bestelbus klapt op graafmachine, Zuidelijke Rondweg Waddinxveen

WADDINXVEEN – Maandagmorgen 17 juli heeft omstreeks 07.30 uur een een flinke aanrijding plaats gevonden tussen een bestelbus en een graafmachine. Op de kruising van de Zuidelijke Rondweg en de Coenecoop in Waddinxveen botste de twee door nog onbekende oorzaak op elkaar.

De brandweer werd gealarmeerd voor brand in de bestelbus maar dit bleek uiteindelijk geen brand maar stoomvorming te zijn. Bij het ongeval raakte niemand gewond, wel was er aan de bestelbus grote schade.

Foto’s : Rens de Haan

20170717121336.jpg

20170717121337.jpg

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie