Scooterrijder botst op zijkant auto op de N207 ter hoogte van de Julianasluis in Gouda

GOUDA – Zondagmiddag 13 augustus werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de N207 ter hoogte van de Julianasluis in Gouda. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een scooterrijder en een personenauto op een rotonde aldaar.

De scooterrijder knalde door vermoedelijk een voorrangsfout tegen de zijkant van een passerende personenauto waarna deze ten val kwam en gewond raakte. De ter plaatse gekomen ambulancedienst heeft de scooterrijder onderzocht en ter controle vervoerd naar het ziekenhuis. De auto waar de scooter tegenaan knalde raakte beschadigd maar kon zijn eigen weg vervolgen. De scooter is door de politie naar het bureau gebracht waarna de weg weer kon worden vrijgegeven.

Foto’s : Franklin Coenen

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Franklin Coenen. Ik fotografeer al een lange tijd het werk van hulpdiensten en ik doe dit sinds maart 2015 voor 112HM. Het fotograferen van hulpdiensten is een grote hobby van mij en ik doe dit al van jongs af aan. Ik woon in Gouda en fotografeer dan ook voornamelijk in de regio Gouda en Gouwe IJssel, soms wil ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Ik ben ooit begonnen met foto's maken op mijn mobieltje en nu jaren later gebruik ik mijn Nikon D5200 met een Nikkor 18-300mm. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie