Auto tegen boom Europalaan Nieuwerkerk a/d IJssel

Nieuwerkerk a/d IJssel, 1 januari 2012

Om tien over half vier vanacht kregen ambulance en politie een melding binnen van een auto die uit de bocht was gevlogen en tegen een boom tot stilstand was gekomen. Tien minuten later werd ook de brandweer gealarmeerd.

Ter plaatse was er een auto door nog onbekende oorzaak uit de bocht gevlogen en tegen een boom tot stilstand gekomen. In de auto zaten twee personen. Één persoon is daarbij gewond geraakt. De ander is meegenomen naar het politiebureau voor verder verhoor. De brandweer is ter plaaste gekomen en heeft de accu los gemaakt zodat de auto niet meer in brand zou kunnen vliegen. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Jasper van Reenen

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten