Kerstboom en pallet- verbranding Goudmos Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 31 december 2011

De Nieuwerkerkse brandweer moest op zaterdagavond naar de Goudmos voor een buitenbrand, hier stonden kerstbomen en pallets in de brand.

De brandweer werd zonder spoed opgeroepen, maar heeft toch besloten om met spoed richting de brand te gaan. Ter plaatse heeft de brandweer de brand geblust met een straal hogedruk. Daarna is men retour gegaan naar de kazerne om gereed te staan voor de volgende melding.

Foto’s: Michael de Man

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten