Ongeval met Porsche A12 Reeuwijk

Reeuwijk, 1 januari 2012

Op Nieuwjaarsdag werden ‘s avonds de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval, beknelling zwaar. Eenmaal ter plaatse bleek het niet te gaan om een beknelling; de brandweer hoefde niet de auto open te knippen om de persoon uit het voertuig te halen.

In de ambulance is de bestuurder van het voertuig gecontroleerd. Of hij mee moest naar het ziekenhuis is onbekend. Ook informatie over een eventuele bijrijder ontbreekt op dit moment nog. Het voertuig, een Porsche, was bij het eenzijdige ongeval hard tegen de geleiderail gereden voordat het tot stilstand kwam. De Reeuwijkse spuitgasten hebben nog wel de rijbaan schoongeveegd. Politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

2 Reacties

 1. Remco F. Gerritsen

  Porsche Boxter? Erg aantrekkelijke voertuigen om wat sneller mee te rijden.

  Prachtige foto’s.

  Vraag me af, hoe kan je daar aan die zijkant komen? Had je vanaf de brug goed gezien met 200mm? Knap dat je die regen, die er viel vanavond, compleet niet op de meeste foto’s ziet. Hoe krijg je zoiets voor elkaar? (als ik mag weten)

  Beterschap aan t slachtoffer.

 2. Jeff

  Deze Porsche reedt veel te hard mij voorbij ter hoogte van Woerden. Het weer was superslecht!!! Er was meer water dan asfalt te zien…

  Het kon niet anders zijn dat dit verkeerd zou aflopen.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten