Speeltoestel in brand Bückeburgpark Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 1 Januari 2012

De Nieuwerkerkse brandweer moest rond een uur in de morgen richting de Britsezoom voor een buitenbrand, hier zou een speeltoestel in de brand staan.

De brand bleek op het naastgelegen Bückeburgpark te zijn, hier heeft de brandweer de brand geblust met een straal hogedruk, en is weer retour gegaan naar de kazerne.

Foto’s: Michael de Man

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten