Buitenbrand blijkt vuurkorf Tristanstraat Gouda

Gouda, 2 januari 2012

Op maandagmiddag moest de Goudse brandweer met de tweede tankautospuit naar de hoek van de Tristanstraat en de Zwarteweg. Iemand had hier rook uit een tuin zien komen.

Al snel bleek het loos alarm; iemand had een vuurkorf in de tuin staan waar de rook van afkomstig was. De brandweer heeft in de tuin poolshoogte genomen, maar het vuur was inmiddels gedoofd waarop men retour kazerne kon.

Foto’s: Mart Beerens & Rob de Jong

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. lourens

    Mooie foto’s hoor.
    Blijft wel apart als je terug komt van boodschappen doen en alles staat ineens voor je deur….

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten