Politie HollandsMidden zoekt getuigen ernstige mishandeling

Gouda, 1 januari 2012

Op vrijdagavond 30 december is een 63-jarige vrouw uit Gouda zeer ernstig mishandeld. Haar zoon vond de vrouw in haar woning aan de Derde Kade in Gouda en lichtte even na middernacht meteen de politie in. De politie heeft inmiddels een Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgestart om onderzoek te doen naar het ernstige misdrijf.

Wat er precies is gebeurd, is op dit moment nog niet bekend. Mogelijk is de vrouw tijdens het uitlaten van haar hond aangevallen en mishandeld. Het slachtoffer is met ernstige verwondingen opgenomen in het ziekenhuis. Haar toestand is op dit moment stabiel.

Getuigen gezocht
Het TGO-team zoekt naar een ieder die meer kan vertellen over het misdrijf. Wie heeft bijvoorbeeld vrijdagavond de vrouw zien lopen met haar hond in de buurt van de Derde Kade? De vrouw droeg een witte glimmende jas met capuchon en liet een zwart/grijze hond uit. Wie heeft in deze buurt een man gezien, die zich opvallend gedroeg of heeft iets gezien wat voor de politie van belang kan zijn? Iedereen die antwoord op deze vragen weet, of iets anders opvallends heeft gezien in de avond van 30 december, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

De politie is naar aanleiding van het ernstige misdrijf direct een Team Grootschalige Opsporing gestart bestaande uit 25 rechercheurs. In de woning van de vrouw is inmiddels een uitgebreid forensisch onderzoek uitgevoerd. Ook is er een buurtonderzoek uitgevoerd.

Foto’s: Rens de Haan

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten