Voetgangers tunnel station Gouda blank door kapotte waterleiding

Gouda, 2 januari 2012

Vanmiddag werd de Goudse brandweer opgeroepen naar het station te gaan voor  wateroverlast, later werd ook de OVD opgeroepen.

Tijdens werkzaamheden was er een waterleiding gesprongen waardoor de voetgangerstunnel van het station bijna geheel blank was komen te staan. De brandweer heeft de tunnel leeggepompt en het laatste water met bezems en trekkers weggetrokken. Het laatste water wat nog in de geulen staat, wordt door het  bouwbedrijf weggepompt.

Foto’s: Guido van Waas, Mart Beerens & Rob de Jong

Video: Guido van Waas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten