Inhoud vrachtwagen smeult, Juliana van Stolberglaan Hillegom

Hillegom, 4 januari 2012

Politie en de brandweer werden woensdagochtend om circa kwart over acht gealarmeerd voor een brand wegvervoer. In de Juliana van Stolberglaan stond de inhoud van een vrachtwagen te smeulen. Dit smeulen bracht een flinke rookontwikkeling met zich mee.

In de oudejaarsnacht was de container in brand gestoken. Bij het legen van de container in de vrachtwagen bleek het papier nog licht te branden. De brandweer had een straal water nodig om het smeulen onder de knie te krijgen.

Verslag en foto’s: Eugene Wittenberg


Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten