Plofkraak bij geldautomaat Vivaldistraat Lisse

Lisse, 04 januari 2012

Politiebericht:
Op woensdag 4 januari rond 02.40 uur vond er een plofkraak plaats bij een geldautomaat aan de Vivaldistraat. De politie kreeg die nacht de melding dat het inbraakalarm afging alsmede het brandalarm. Zij ging direct ter plaatse.

Een getuige had een auto zien wegrijden met daarin drie mannen met bedekte gezichten. De politie heeft in de omgeving naar de mannen gezocht maar hen niet meer aangetroffen.
In de Vivaldistraat zag de politie dat er een deur naast de pinautomaat vernield was. Hierdoor konden de daders bij de kluis van de geldautomaat komen om deze vervolgens op te blazen. De daders hebben geld buitgemaakt.
De brandweer heeft bij de automaat een meting gedaan, maar er werd geen gas gemeten. De EOD is ook ter plaatse gekomen, om te onderzoeken of er nog een explosief in het gebouw aanwezig was. Dit bleek niet het geval. De technische recherche heeft ter plaatse onderzoek gedaan. De politie zet haar onderzoek voort. Zij vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via Stichting M. 0800-7000.

Foto’s: Wilbert van Minnen

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

3 Reacties

  1. gerrie

    @Timo, ik culemborg. Maar ik zou zeggen zoek even op internet. Daar is alles te vinden.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten