Schoorsteenbrand R.C. Bakhuizen van den Brinkstraat Gouda

Gouda, 4 januari 2012

Vanmiddag rond half vijf werd de brandweer van Gouda opgeroepen voor een schoorsteenbrand aan de  R.C. Bakhuizen van den Brinkstraat in deze plaats.

Ter plaatse kwam er wat rook uit de schoorsteen naar buiten. De brandweer heeft het brandende hout uit de haard gehaald en in een metalen bak buiten geblust. Door middel van de ladderwagen is de schoorsteen geveegd, waarop één van de brandweer mannen met de warmte beeld camera beneden controleerde of er geen brandende delen meer naar beneden kwamen.

Foto’s: Jasper van Reenen & Guido van Waas

Video: Guido van Waas 


Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten