Gevelplaten los door wind Station Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 5 januari 2012

De Nieuwerkerkse brandweer moest op donderdagochtend naar het Nieuwerkerkse station voor stormschade. Later werd ook de ladderwagen uit Rotterdam ter plaatse gevraagd.

Ter plaatse bleek dat er een aantal gevelplaten naar beneden dreigde te vallen. De brandweer heeft dit opgelost door de gevelplaten te verwijderen. Tijdens de inzet heeft de politie een deel van de Kerklaan afgesloten. Nadat de twee platen verwijderd waren, zijn de ladderwagen en de tankautospuit weer retour naar de kazerne gegaan.

Foto’s: Michael de Man

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten