Storm indirect oorzaak van dakbrand Nijverheidscentrum Zevenhuizen

Zevenhuizen, 5 januari 2012

Begin van de middag werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een dakbrand aan het Nijverheidcentrum in Zevenhuizen. Doordat de dakbedekking door de storm was los gewaaid waren dakbedekkers bezig met het herstel van het dak, hierdoor was brand ontstaan in de dakbedekking. Pogingen om het zelf te blussen mislukten.

Daarop werd de brandweer van Zevenhuizen om 12.10 uur gealarmeerd, tevens werd de hoogwerker uit Zoetermeer ter plaatse gevraagd. Dit omdat de Goudse autoladder, die normaal uitrukt voor Zevenhuizen, al was bezet door een stormklusje in Gouda. Na enig breek en bluswerk werd de brand geblust die ook in de spouwmuur zat. Hierdoor was er ook veel waterschade in de woning.

Foto’s: Piet Koole

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten