Stormoverlast Anna van Burenlaan Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn 5 januari 2012

Vanmorgen werd de brandweer gevraagd om naar een school in de Anna van Burenlaan te komen voor stormoverlast.
Bij de school aangekomen bleek het toegangshek op slot te zitten. Dit werd op vakkundige wijze geopend en enkele brandweerlieden zijn rond de school gelopen maar konden niks vinden wat op stormschade wees. Het hek werd dan ook weer gesloten en men kon weer naar de volgende melding toe. De politie kwam ook nog even poolshoogte nemen.

Foto’s: Edwin Kasteleijns

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten