Stormschade Constantijn Huygensstraat Gouda

Gouda, 5 januari 2012

Vanmorgen werd de brandweer van Gouda gevraagd naar de Constantijn Huygensstraat te gaan voor een stormoverlast.

Ter plaatse was er grote tak afgebroken uit een boom op de kruising met de Roemer Visscherstraat en de Constantijn Huygensstraat. De brandweer heeft de tak klein gezaagd en van een auto afgehaald en is daarna weer terug naar de kazerne gegaan.

Foto’s: Guido van Waas

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten