Stormschade, Heereweg Lisse

Lisse, 05 januari 2012

Vanochtend om 05.45 uur werd de Lissese brandweer opgeroepen om zonder spoed naar de Heereweg in deze plaats te rijden ivm een melding van stormschade.
Het zou een gedeelte van het dak of de gevel betreffen volgens de melding. Ter plaatse bleek er een stuk dakbedekking naar beneden te zijn gewaaid. Met de autoladder is vervolgens het dak geïnspecteerd maar de brandweer hoefde verder niets te doen en kon dus vrij snel retour kazerne.

Foto’s: Wilbert van Minnen

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten