Ongeval A20 Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 6 januari 2012

Twee ambulances en de politie moesten op vrijdagmiddag naar de A20, hier zou ter hoogte van hectometerpaal 43.3 een ongeluk gebeurd zijn.

Ter plaatse bleek er een ongeluk te zijn geweest tussen twee personenauto’s en een busje. Bij het ongeval zijn lichtgewonden gevallen, het is niet bekend hoeveel.  Onbekend is of er personen met de ambulance naar het ziekenhuis zijn gegaan.

Foto’s: Michael de Man

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten