Politie onderzoekt misdrijf in Lisse (Update: politie bericht)

Lisse, 6 januari 2012

De politie heeft een onderzoek gestart naar aanleiding van een misdrijf in Lisse. Buurtbewoners hebben gemeld dat er onder andere gezocht wordt met een politiehelikopter boven Lisse en dat de technische recherche aanwezig is. Na gesproken te hebben met de afdeling Communicatie van politie Hollands-Midden is in ieder geval duidelijk geworden dat het gerucht dat er schietpartij heeft plaatsgevonden, niet waar is. Tevens wil de afdeling communicatie niet kwijt waar het onderzoek wordt uitgevoerd en zijn er derhalve geen foto’s beschikbaar.

Politie bericht:
Bij Politie Hollands Midden zijn op vrijdag 6 januari veel vragen binnengekomen over ‘mannen in witte pakken’ in de Van de Veldstraat in Lisse en een politiehelikopter die boven het dorp heeft gevlogen.
De politie reageerde op een melding dat een vrouw was lastiggevallen in haar woning. Standaard wordt er dan direct groot ingezet. Om te voorkomen dat eventuele sporen verloren zouden gaan, is de technische recherche meteen ingeschakeld. De ‘mannen in witte’ pakken waren dan ook technisch rechercheurs.
Omdat er een politiehelikopter in de buurt was, zijn er voor de zekerheid ook vanuit de lucht foto’s gemaakt van de omgeving van de Van de Veldstraat.
De politie in de Duin- en Bollenstreek onderzoekt nog wat er precies is gebeurd.

Tekst: Casper van der Hoek

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

2 Reacties

  1. Diederick

    ik las op een andere site dat er afgelopen nacht een PLOFKRAAK is geweest? heeft t daar iets mee te maken??

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten