Massale aanwezigheid politie bij mogelijk schietincident Italiëweg Bodegraven

Bodegraven, 8 januari 2012

In Bodegraven werden vanavond de politie en ambulance gealarmeerd voor een mogelijk schietincident aan de Italiëweg. Al snel waren er zo’n 10 politie voertuigen bij het pand aanwezig waarna agenten met kogelwerende vesten het pand in gingen. De ambulancedienst heeft één slachtoffer meegenomen naar het ziekenhuis. De politie heeft tot nu toe nog geen aanhoudingen verricht.


De technische recherche is uiteindelijk het pand binnen gegaan voor onderzoek. Na een uur konden alle kogelwerende vesten uit en was de situatie helemaal onder controle.

Persbericht: Politie onderzoekt mogelijk schietincident
Zondagavond 8 januari even na 18.00 uur kreeg de politie een melding dat er geschoten zou worden op de Italiëweg in Bodegraven. Daar aangekomen bleek een 19-jarige man uit Bodegraven licht gewond te zijn aan een hand, waarna de politie uitgebreid technisch en tactisch onderzoek heeft uitgevoerd. Het onderzoek vond plaats in een woning aan de Italiëweg en in de ruime omtrek, omdat nog niet bekend was wat er precies is gebeurd.

De verwondingen van de 19-jarige man komen waarschijnlijk voort uit een conflict in de woning. Op het moment van het conflict waren er meerdere personen in de woning, die allemaal worden gehoord door de recherche om te kunnen reconstrueren wat er precies is gebeurd. Het is nog onbekend hoe de verwondingen zijn opgelopen en of er daadwerkelijk is geschoten. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.

Foto’s: Rens de Haan & Mart Beerens 

 


 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten