Twee gewonden bij brand in schuur Dinkel Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 8 Januari 2012

Vanavond rond kwart voor negen werd de brandweer van Nieuwerkerk aan den IJssel opgeroepen voor een brand in een garagebox of schuur. Een aantal minuten later werd ook een ambulance en de OVD gevraagd ter plaatse te gaan.

Ter plaatse stond er een schuur aan een woning in brand. Door het snelle optreden van de brandweer kon de brand niet overslaan naar de woning. Wel zijn er twee lichtgewonden gevallen; zij zijn onderzocht in de ambulance maar niet mee genomen naar het ziekenhuis. Salvage handelt de zaak verder af.

Foto’s: Mart Beerens en Michael de Man

Video: Guido van Waas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

4 Reacties

  1. Marco van Bemmel

    Politie Nieuwerkerk was misschien assisteren bij het incident in Bodegraven.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten